آنچه در این مقاله میخوانید

    مزایا و معایب خرید کابینت آشپزخانه نئوکلاسیک که به شما نمی گویند

    مزایا و معایب خرید کابینت آشپزخانه نئوکلاسیک که به شما نمی گویند

    بارها این جمله را از والدین شنیده‌ایم: طرز تفکر ما خیلی با امروزها فاصله گرفته است. همین مصداق را در طراحی کابینت های خانه ها هم داریم. سنت در برابر مدرنیته. کابینت‌های نتوکلاسیک راهکاری برای حل این دغدغه در خانه‌هاست. بهتر است بگوییم سنت در کنار مدرنیته. با ما همراه باشید تا در این مقاله کمی از ابهامات شما در هنگام خرید کابینت متناسب با سلیقه شما را برطرف کنیم. کابینت نئوکلاسیک چیست و چه مزایا معایبی دارد؟ 

     

    کابینت آشپزخانه نئوکلاسیک

     

    خرید کابینت آشپزخانه نئو کلاسیک

     

    کابینت آشپزخانه نئو کلاسیک

     

    کابینت آشپزخانه نئوکلاسیک چیست؟

    همواره ترکیب و تلفیق سبک‌ها، ایده‌های جذابی را برای معماران و طراحان فراهم می‌کند. ترکیب دو سبک مدرن و کلاسیک یا به روایت دیگر مدرنیته و سنت هم باعث پدیدآمدن سبکی جذاب و لوکس به نام نئوکلاسیک شده است. در کابینت نئوکلاسیک سعی بر ترکیب و تلفیق المان‌های زیبای کابینت کلاسیک و مدرن شده است. به‌مانند کابینت‌های کلاسیک این نوع کابینت دارای درب‌های حکاکی شده و ابزار خورده (cnc)، تاج و زیر چراغی و پاخور، ستون و سرستون بسیار ساده‌ و مینیمال است. اما به‌مانند سبک‌های مدرن ترکیب رنگ‌های خنثی و بعضاً متضاد با چوب طبیعی، فلز و شیشه باز هم بسیار ساده است.

     

    مانند سبک‌های مدرن اصل بر پرهیز از شلوغی و پیچیدگی بیش از حد در طراحی و اجرا درکابینت‌هایی نئوکلاسیک است و قرینه‌سازی را از کابینت کلاسیک وام می‌گیرد.

     

    انواع کابینت نئوکلاسیک کدام است؟

     

    صادقانه باید گفت که حتی برای ما تولیدکنندگان کابینت آشپزخانه هم، تقسیم بندی  کابینت‌های نئوکلاسیک کار دشواری است، چه برسد به مشتری.

     

    در کل تقسیم‌بندی ترکیب سبک‌های مختلف و بهره گرفتن از طراحی‌های جسورانه انتخاب را بسیار زیاد و پیچیده می‌کند. اما به‌صورت کلی سبک درب‌های قاب تونیک با تاج و پاخوری ساده، کابینت‌هایی با رنگ‌های پولیشی و براق و ابزار نیم‌گرد یا همان مدل های انزو(این سبک اولین‌بار توسط شرکت ایتالیایی انزو به کار گرفته شد که امروزه در ایران هم با همین نام شناخته می‌شود)، سبک درب‌ها و نماهای هلالی مراکشی و... از سبک‌های اجرایی و متداول در ایران است.

     

    انواع کابینت نئوکلاسیک از نظر متریال مورد استفاده

    • کابینت‌های نئوکلاسیک با رنگ پوششی

    متدوال ترین کابینت‌های نئوکلاسیک کابینت‌هایی با رنگ پوششی است. درب ها و نمای معمول استفاده شده در این طرح به اصطلاح نجاران قاب تونیک یا دیگر ابزار ساده است. مغز اصلی این درب‌ها و نما ها ام دی اف MDF درجه یک است که با یک لایه محافظتی پلی استر یا پلی یورتان همراه می‌شود. تاج‌ها و پاخور ساده، استفاده از چوب نیز تا حدی در این سبک متداول است. استفاده از تک‌رنگ‌های خنثی مانند سفید، طوسی کم‌رنگ، خاکستری و... و یا ترکیب آن با رنگ‌های متضاد مانند سبز، بنفش، زرد، آبی، سرمه‌ای و... که به‌صورت مات، نیمه مات و یا سوپر براق است.

     

    • کابینت های نئوکلاسیک با رنگ پولیشی و طرح انزو

    در این نوع کابینت‌ها، معمولاً طرح ابزار انزو به روی ام دی اف های درجه یک به ضخامت‌های بیشتر نظیر 25، 32، 48 میلی‌متر اجرا می‌گردند. استفاده از ستون‌ها و کاور هودهای مخصوص خود نیز به زیبایی کار می‌افزایند. کابینت‌هایی نئوکلاسیک پولیشی و انزو پس از برش اولیه ورق در کارگاه‌های مخصوص رنگ پولیشی سوپر براق می‌شوند. ماده‌ای رزین رنگ به روی ام دی اف پاشیده شده و مکرر سمباده کاری و پولیش می‌شوند تا سطح کار تا حد نهایت صیقلی، صاف، براق و آیینه‌ای شوند. ترکیب رنگ کابینت‌هایی پولیش نیز معمولاً سفید، طوسی کم‌رنگ، شیری و ترکیب آن‌ها با هم است.

     

    مزایای کابینت آشپزخانه نئوکلاسیک

    1. زیبایی، لوکس بودن و همچنین همواره به روز بودن کابینت‌هایی نئوکلاسیک بزرگترین نقطه قوت آن است.
    2. قابلیت ترمیم و تغییر رنگ حین و پس از استفاده هر چند با احتساب هزینه‌های بالای زمانی و مالی
    3. به علت آنکه کابینت‌هایی نئوکلاسیک مدرنیته و سنت را در دل خود دارد معمولاً به‌سهولت با دیگر اجزای دکوراسیون منزل قابل ست‌شدن است.

     

    • معایب کابینت‌های نئوکلاسیک

    1. هزینه های بالا در اجرا و سرعت کم در ساخت در مقایسه باکابینت‌هایی مدرن
    2. آسیب پذیری در برابر رطوبت، نور و حرارت

    19 مرداد 1402
    مقالات مرتبط

    نظرات


    نام
    ایمیل
    نظر